Detalii pentru procedura de:

Implant dentar

Implant dentar București

La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, situat în centrul Bucureștiului, ne mândrim cu oferirea unor servicii excepționale în domeniul implanturilor dentare. Utilizând tehnici de ultimă oră și materiale de înaltă calitate, ne dedicăm restaurării zâmbetelor pacienților noștri cu soluții durabile și estetice.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare reprezintă cea mai modernă și eficientă metodă de înlocuire a dinților lipsă. Ele constau în inserarea unei rădăcini artificiale, de obicei din titan, direct în osul maxilar, care servește ca suport stabil pentru o coroană, un pod sau o proteză dentară. Acest tratament oferă nu doar o soluție estetică, ci și funcțională, îmbunătățind calitatea vieții pacienților.

 

Beneficiile implanturilor dentare

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Procesul - Implant dentar

Afla care este procedura de implant

Implant dentar

De ce să alegeți implanturile dentare

White teeth on the table

Alegând implanturi dentare în București la cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, beneficiați de un tratament personalizat, efectuat de un medic cu experiență și dedicare.

Ne asigurăm că fiecare implant este perfect adaptat nevoilor dumneavoastră individuale, oferindu-vă un zâmbet natural și funcțional pe termen lung.

Îngrijire și suport post-implantare

În urma procedurii de implantare, oferim pacienților noștri instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea post-operatorie și programăm vizite de urmărire pentru a monitoriza procesul de vindecare și pentru a ne asigura de succesul tratamentului.

STOMATOLOG IN BUCURESTI

Programează-te online chiar acum

Dacă sunteți în căutarea uneisoluții de implant dentar în București, vă invităm să programați o consultație la cabinetul nostru.

Vom discuta despre opțiunile disponibile și vom crea un plan de tratament care să se potrivească perfect cu nevoile și așteptările dumneavoastră. 

Orar cabinet