Detalii pentru procedura de:

Chirurgie dentara Bucuresti

Chirurgie Dentară

La cabinetul nostru stomatologic din inima Bucureștiului, sub îndrumarea Dr. Grigori Vartolomei, un chirurg stomatolog de excepție, oferim o gamă largă de servicii de chirurgie dentară, adaptate nevoilor complexe ale pacienților noștri. 

Ne angajăm să asigurăm îngrijiri dentare de înaltă calitate, utilizând cele mai moderne tehnici și echipamente.

IMG_3923 (2) (1)

Spectrul serviciilor noastre de chirurgie dentară

Extracții molari de minte:

Specializarea noastră cuprinde extracții complexe de molari de minte, indiferent de poziționarea acestora (erupți, incluși vertical, oblic sau orizontal), asigurând un tratament eficient și minim invaziv.

Extracții dentare diverse:

Oferim extracții atât pentru dinți monoradiculari, cât și pentru premolari și molari pluriradiculari, utilizând tehnici precise pentru a minimiza disconfortul și a accelera procesul de vindecare.

Chistectomie dentară:

Prin proceduri de chistectomie, eliminăm formațiunile chistice, evitând astfel complicațiile și asigurând sănătatea orală pe termen lung.

Gingivectomie:

Realizăm gingivectomii pentru a trata afecțiuni gingivale și pentru îmbunătățiri estetice, garantând rezultate de excepție atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Alveolotomie:

Această procedură pregătește cavitatea orală pentru implanturi dentare sau alte tratamente protetice, oferind o fundație solidă pentru reconstrucții dentare de succes.

Abordarea noastră în chirurgia dentară

  • Experiență și Expertiză: Dr. Grigori Vartolomei îmbină ani de experiență practică cu o profundă înțelegere a chirurgiei orale, oferind astfel tratamente de înaltă calitate.

  • Tehnologie Modernă: Utilizăm cele mai recente inovații în tehnologia dentară pentru a asigura precizie maximă în toate procedurile chirurgicale.

  • Atenție Individualizată: Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, adaptată nevoilor și situației medicale specifice, asigurând astfel cele mai bune rezultate posibile.

  • Confort și Siguranță: Prioritatea noastră este să asigurăm confortul pacienților în timpul tuturor intervențiilor chirurgicale, folosind anestezice eficiente și tehnici care reduc durerea și anxietatea.

  • Recuperare Rapidă: Ne concentrăm pe utilizarea tehnicilor minim invazive care favorizează o vindecare rapidă și eficientă, permițând pacienților să se întoarcă la activitățile lor cât mai curând posibil.

chirurgie dentara
chirurgie dentara

Planificare și consultație

Înțelegem importanța unei comunicări deschise și a unei planificări atente.

Înainte de orice procedură chirurgicală, Dr. Grigori Vartolomei efectuează o evaluare amănunțită și discută cu fiecare pacient opțiunile de tratament, așteptările și planul de îngrijire post-operatorie.

Vă invităm să experimentați excelența în chirurgia dentară la cabinetul nostru din București.

Contactați-ne pentru a programa o consultație și a începe călătoria către o sănătate orală optimă.

consult stomatologic bucuresti

URGENTE STOMATOLOGICE IN BUCURESTI

Programeaza-te online chiar acum

Orar cabinet