Detalii pentru procedura de:

Albire dentara

Albire dentară profesională București

Redescoperiți Strălucirea Naturală a Zâmbetului

La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, situat în inima Bucureștiului, vă oferim o soluție rapidă și eficientă pentru a redobândi strălucirea zâmbetului dvs.: albirea dentară profesională. Această procedură, una dintre cele mai solicitate în estetica dentară, este destinată pacienților care își doresc un zâmbet mai luminos și mai atrăgător.

albire dentara bucuresti 2

Ce este albirea dentară profesională?

Albirea dentară profesională este o metodă sigură și confortabilă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. într-o singură vizită la cabinetul nostru. Utilizăm tehnologii de ultimă oră, precum laserul Epic Biolase și lampa Zoom Power, pentru a vă oferi rezultate impresionante. De asemenea, oferim opțiunea albirii dentare cu gutiere Opalescence, pentru cei care preferă să efectueze procedura acasă.

Cauzele schimbării culorii dinților

Dinții se pot îngălbeni sau păta din diverse motive, inclusiv consumul de alimente și băuturi colorante, fumatul, acumularea de placă bacteriană sau tartru, și chiar și efectele unor medicamente sau mici traumatisme dentare. În timp, acești factori pot duce la o schimbare vizibilă a nuanței dinților.

Tipuri de albire dentară la cabinetul nostru

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Albire dentara Bucuresti

Când este indicată albirea dentară profesională?

Recomandăm albirea dentară profesională pacienților adulți, ideal după vârsta de 18 ani, pentru a asigura că pulpa dentară este complet dezvoltată. Totuși, există anumite situații în care albirea dentară nu este indicată, inclusiv în cazul pacienților cu anumite afecțiuni medicale, femeilor însărcinate sau care alăptează, și înainte de finalizarea tratamentelor dentare necesare.

Albire dentară profesională București

Procedura de albire dentară

O ședință de albire dentară în cabinetul nostru poate dura aproximativ o oră, în funcție de tratamentul ales. Fie că alegeți albirea cu lampa Zoom Power sau cu laserul Epic Biolase, puteți avea încredere că veți obține rezultate rapide și eficiente, cu un impact minim asupra confortului dvs.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Albire dentară

Durata și Frecvența Almirii Dentare

Efectele albirii dentare pot dura până la 2 ani, în funcție de obiceiurile alimentare și de viață ale pacientului. Procedura poate fi repetată la un interval de 2 sau 3 ani, fără a afecta sănătatea dinților.

Albire dentară

Riscuri și Precauții

Înainte de a efectua albirea dentară, este esențial să aveți un zâmbet curat și sănătos. Prin urmare, este necesară o profilaxie dentară completă. Deși nu există efecte secundare majore asociate cu albirile dentare profesionale, recomandăm menținerea unei igiene orale riguroase și evitarea alimentelor și băuturilor colorante imediat după tratament.

STOMATOLOG IN BUCURESTI

Programează-te online chiar acum

Dacă sunteți gata să redați strălucirea naturală zâmbetului dvs., vă invităm să vă programați o consultație pentru albirea dentară în București la cabinetul nostru.

Vom evalua starea actuală a zâmbetului dvs. și vă vom recomanda cea mai bună opțiune de albire dentară, adaptată nevoilor și așteptărilor dvs. Vă așteptăm să experimentați transformarea zâmbetului dvs. cu Dr. Grigori Vartolomei.

Orar cabinet