Detalii pentru procedura de:

Parodontologie Bucuresti

Inovație și precizie în tratamentele endodontice

La cabinetul stomatologic Dr. Grigori Vartolomei, situat în București, suntem dedicați tratării și prevenirii bolilor parodontale, oferind pacienților noștri servicii de parodontologie la cele mai înalte standarde. Utilizăm echipamente moderne, inclusiv laserul pentru terapia bolilor parodontale, asigurând tratamente eficiente și confortabile.

parodontologie !

Ce este boala parodontală?

Boala parodontală, cunoscută și sub numele de parodontită, este o afecțiune inflamatorie cronică a parodonțiului – țesuturile de susținere a dinților. Aceasta afectează osul, gingia, și ligamentul periodontal și poate conduce la pierderea dinților dacă nu este tratată corespunzător.

Simptomele bolii parodontale

Este important să recunoașteți simptomele bolii parodontale pentru a solicita tratament cât mai curând posibil. Acestea includ sângerările gingivale, inflamația gingiilor, retracția gingivală, respirația urât mirositoare, mobilitatea dinților și spațiile dintre dinți.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Parodontologie Bucuresti

Terapia bolii parodontale

Tratamentul pentru boala parodontală variază în funcție de severitatea afecțiunii și poate include profilaxie dentară completă, chiuretaj subgingival, terapie laser și, în cazuri mai avansate, terapie chirurgicală regenerativă. La Clinica de Parodontologie din București, ne concentrăm pe abordări terapeutice personalizate pentru fiecare pacient, oferind soluții de tratament eficiente pentru stoparea evoluției bolii.

Parodontologie Bucuresti

Tehnologia laser în parodontologie

Igienizare profesionala

Folosirea laserului în tratamentul parodontal permite o curățare profundă și eficientă a pungilor parodontale, reducând semnificativ disconfortul pacientului și accelerând procesul de vindecare. Laserul are un efect bactericid puternic și ajută la controlul sângerării, oferind rezultate durabile și rapide.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Parodontologie Bucuresti

Rolul pacientului în tratamentul parodontal

Cooperarea pacientului este esențială pentru succesul tratamentului parodontal. O igienă orală riguroasă și vizitele periodice de control sunt cruciale pentru menținerea sănătății gurii pe termen lung.

STOMATOLOG IN BUCURESTI

Programează-te online chiar acum

Dacă aveți nevoie de un parodontolog în București, vă invităm să programați o consultație la Clinica Dr. Grigori Vartolomei. Suntem aici pentru a vă oferi îngrijirea și suportul necesare pentru a menține un zâmbet sănătos și încrezător.

Orar cabinet