Detalii pentru procedura de:

Odontoterapia

urgente dentare

În cabinetul stomatologic al Dr. Grigori Vartolomei din București, odontoterapia restauratoare este abordată cu o atenție deosebită pentru fiecare pacient. Această ramură vitală a stomatologiei se concentrează pe diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, precum și pe refacerea dinților afectați de diverse traumatisme.

Caria dentară și impactul ei asupra sănătății orale

Caria dentară, una dintre cele mai răspândite afecțiuni cronice la nivel global, este un pericol real pentru sănătatea orală. La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, ne confruntăm zilnic cu impactul negativ al cariilor netratate, care pot afecta nu doar structura dintelui, dar și starea generală de sănătate a pacientului. Prin abordarea promptă și eficientă a acestor probleme, ne străduim să prevenim complicațiile grave care pot duce la pierderea dinților.

Odontoterapia restauratoare la cabinetul Dr. Grigori Vartolomei

Odontoterapia restauratoare înseamnă mai mult decât tratarea cariilor. În practica noastră, aceasta implică refacerea integrală a dinților afectați, fie că vorbim despre carii, fie despre fracturi sau leziuni cauzate de traumatisme. Utilizăm tehnici endodontice avansate și materiale de ultimă generație pentru a îndepărta țesuturile afectate și pentru a restaura dantura pacienților noștri, aducându-i la starea inițială de sănătate și funcționalitate.

Obturația fizionomică și la microscop

Utilizăm obturații fizionomice pentru a reabilita dinții cariați, asigurându-ne că aspectul estetic este păstrat, în special pentru dinții frontali. În plus, folosirea microscopului dentar în tratamentele noastre endodontice mărește semnificativ precizia și succesul procedurii, permițându-ne să identificăm și să tratăm zonele afectate cu mare acuratețe.

Igienizare profesionala

Tratamente pentru traumatisme dentare

Pe lângă carii, ne ocupăm și de tratamentul dinților afectați de diverse tipuri de traumatisme. Fie că este vorba de fracturi, luxații sau leziuni ale țesuturilor moi, abordarea noastră este întotdeauna orientată către salvarea și restaurarea dintelui afectat. În cazuri mai complexe, unde rădăcina dintelui sau structura alveolară sunt afectate, recurgem la tehnici endodontice avansate și la proceduri chirurgicale, precum rezecția apicală, pentru a salva cât mai mult din structura dintelui natural.

tratament-canal-microscop

Tehnologii moderne și confortul pacientului

În cabinetul nostru, folosim tehnologii de ultimă generație și minim invazive, care nu numai că ne ajută să menținem structura naturală a dintelui, dar și să asigurăm pacienților o experiență confortabilă și lipsită de stres în timpul tratamentului. Înțelegem că vizita la dentist poate fi o experiență intimidantă pentru mulți, motiv pentru care ne-am angajat să oferim servicii care să aducă pacienții într-o stare de relaxare și încredere.

La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, fiecare pacient este tratat cu cea mai mare atenție și profesionalism, având la dispoziție cele mai moderne soluții pentru problemele stomatologice întâmpinate.

Odontoterapie

Programeaza-te online chiar acum

Orar cabinet