Detalii pentru procedura de:

Dinti Ficsi în 24 de Ore

Dinți ficși în 24 de ore

Recapătați zâmbetul perfect rapid și eficient

La cabinetul stomatologic Dr. Grigori Vartolomei din București, vă oferim o soluție revoluționară pentru restaurarea danturii: dinti ficsi în 24 de ore. Această metodă modernă este ideală pentru pacienții care doresc să înlocuiască rapid și eficient dinții pierduți sau să renunțe la protezele mobile.

IMG_4903

Ce înseamnă dinți ficși în 24 de Ore?

Dinti ficsi în 24 de ore este un concept inovator în implantologia dentară, oferind pacienților posibilitatea de a avea o dantură complet funcțională și estetică într-un timp record. Prin metode precum All-on-4, All-on-6, Fast and Fixed sau Straumann Pro Arch, vă puteți bucura de un zâmbet nou și de încredere sporită, toate în doar 24 de ore.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Beneficiile Dintilor Ficsi în 24 de Ore

WhatsApp Image 2024-03-22 at 16.44.48WhatsApp Image 2024-03-22 at 16.44.47

Dinți ficși în 24 de ore

Procedura dinților ficși în 24 de Ore

Procesul începe cu o evaluare detaliată a stării de sănătate orale a pacientului, urmată de planificarea tratamentului. Implanturile sunt plasate în osul maxilar, iar apoi sunt atașate lucrările protetice fixe, oferind o soluție stabilă și confortabilă pentru pacient. Totul se desfășoară într-un cadru medical modern, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și a materialelor de înaltă calitate.

STOMATOLOG IN BUCURESTI

Programează-te online chiar acum

Dacă vă confruntați cu lipsa dinților sau doriți să renunțați la protezele dentare mobile, vă invităm să programați o consultație la Clinica Dr. Grigori Vartolomei. Suntem aici pentru a vă oferi o soluție rapidă și eficientă pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Orar cabinet