Detalii pentru procedura de:

Fațete Dentare

Fațete Dentare - transformarea zâmbetului cu Dr. Grigori Vartolomei

Soluții Estetice Avansate pentru un Zâmbet Perfect

La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei din București, oferim tratamente inovative cu fațete dentare, soluția ideală pentru cei care își doresc un zâmbet estetic și funcțional. Fațetele dentare sunt subțiri, fabricate din materiale de înaltă calitate precum ceramică sau zirconiu, și sunt aplicate pe dinți pentru a corecta imperfecțiunile estetice.

fatete dentare2

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt foițe extrem de subțiri și rezistente, aplicate pe suprafața frontală a dinților pentru a îmbunătăți aspectul lor. Ele sunt soluția perfectă pentru corectarea spațiilor interdentare, denivelărilor, discolorațiilor, sau formei și dimensiunii inestetice ale dinților.

beforeafter

Beneficiile fațetelor dentare

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Fațete dentare

Când sunt indicate fațetele dentare?

Tratamentul cu fațete dentare este recomandat pentru cei care doresc să corecteze imperfecțiuni precum spații interdentare, colorații ale dinților, forme și dimensiuni inestetice, traumatisme dentare sau alte probleme estetice.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Fațete dentare

Procedura de aplicare a fațetelor dentare

Tratamentul cu fațete dentare necesită în general 2-3 vizite. Prima etapă include o evaluare detaliată și planificarea tratamentului folosind tehnologie digitală avansată. Pregătirea dinților este minim-invazivă, iar în unele cazuri (fațete No-prep) nu necesită șlefuirea prealabilă. Odată ce fațetele sunt pregătite, acestea sunt aplicate pe dinți, oferind un aspect natural și durabil.

Fațete dentare

Îngrijirea fațetelor dentare

După aplicarea fațetelor, îngrijirea acestora este simplă și similară cu cea a dinților naturali. Recomandăm periajul dentar regulat, folosirea aței dentare și a apei de gură, precum și vizitele periodice la medicul dentist pentru controale și igienizări profesionale. Aceste măsuri asigură longevitatea și strălucirea fațetelor dentare.

Fațete dentare

Cât de durabile sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare din ceramică pot avea o durată de viață de până la 10-20 de ani, în funcție de îngrijirea acordată. La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei, folosim materiale de înaltă calitate și tehnici avansate pentru a asigura durabilitatea și estetica tratamentelor noastre.

STOMATOLOG IN BUCUREȘTI

Programează-te online chiar acum

Dacă vă doriți un zâmbet nou, estetic și funcțional, vă invităm să programați o consultație la cabinetul Dr. Grigori Vartolomei în București. Vom evalua situația dvs. individuală și vă vom recomanda cel mai potrivit tratament cu fațete dentare.

Orar cabinet