Detalii pentru procedura de:

Igienizare dentara profesionala

Igienizare dentară profesională în București

Pasul esențial pentru un zâmbet sănătos

Un zâmbet strălucitor și o respirație proaspătă sunt doar câteva dintre beneficiile unei igienizări dentare profesionale.

În cabinetul nostru din București, oferim servicii de igienizare dentară completă, incluzând detartraj, periaj dentar profesional și airflow, pentru a asigura sănătatea și frumusețea danturii tale.

Ce este igienizarea dentară profesională?

Igienizarea dentară profesională se efectuează în cabinetul stomatologic și este esențială pentru îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului care nu pot fi eliminate prin periajul zilnic.

Procedura noastră profesională include detartrajul cu ultrasunete, periajul profesional și airflow-ul, garantând o curățare profundă și prevenind afecțiuni dentare precum cariile sau gingivita.

Procedurile de igienizare dentară

Importanța igienizării dentare profesionale

Igienizarea dentară profesională joacă un rol crucial în prevenirea problemelor stomatologice.

Deși igiena orală zilnică este importantă, numai prin proceduri profesionale putem asigura eliminarea completă a bacteriilor și a tartrului, prevenind astfel afecțiuni grave.

Recomandăm efectuarea acestei proceduri de două ori pe an pentru a menține sănătatea orală la cote optime.

igieniare dentara bucuresti 1

Prețul igienizării dentare profesionale

Investiția în igienizarea dentară profesională este esențială pentru menținerea sănătății dentare pe termen lung. În cabinetul nostru, prețurile sunt concepute pentru a reflecta calitatea și eficiența serviciilor noastre, oferind astfel cea mai bună valoare pentru pacienți.

URGENTE STOMATOLOGICE IN BUCURESTI

Programeaza-te online chiar acum

Orar cabinet