Certificari

Afla totul despre exprerienta mea

Dr. Vartolomei

MEDIC STOMATOLOG

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu, m-am dedicat unei pregătiri temeinice în stomatologie, cu un interes special pentru reabilitarea orală complexă. Această specializare include obținerea unei certificări în tehnici alternative de izolare cu diga, marcând angajamentul meu față de abordări inovatoare și eficiente în îngrijirea dentară.

Experiența și cunoștințele mele în domeniu sunt susținute de certificări suplimentare, inclusiv una în realizarea coroanelor unidentare, obținută sub îndrumarea lectorului Robert Ciocirla. Aceasta subliniază interesul meu constant pentru realizarea de lucrări dentare precise și estetice.

Parcusul profesional

În mai 2023, am avut oportunitatea de a participa la un curs avansat în Nice, Franța, care a contribuit la dezvoltarea abilităților mele în domeniul soluțiilor estetice dentare. Această experiență internațională m-a ajutat să îmi aliniez practicile la standardele globale de excelență în stomatologie.

De asemenea, în 2020, am obținut o certificare în designul și aplicarea fațetelor ceramice, un aspect important atât pentru funcționalitatea dentară, cât și pentru estetica avansată. Această specializare îmi permite să creez zâmbete personalizate, care evidențiază naturalețea și armonia.

Despre cabinet

În cabinetul meu din București, pun la dispoziția pacienților o combinație de cunoștințe teoretice solid fundamentate, competență tehnică impecabilă și o sensibilitate artistică rafinată, toate dedicate reînnoirii și conservării sănătății orale. Mă străduiesc să ofer tratamente care să supraviețuiască testului timpului, să înfrumusețeze zâmbete și să îmbunătățească calitatea vieții fiecărui pacient care îmi trece pragul cabinetului.

Vă invit să descoperiți o abordare personalizată și meticuloasă a stomatologiei moderne, unde fiecare pacient primește nu doar tratamente adaptate nevoilor specifice, dar și o experiență clinică care definește standardele de excelență în medicina dentară.

programeaza

o consultatie

STOMATOLOG IN BUCURESTI

Programeaza-te online chiar acum

Rezervă-ți acum consultația online și hai să ne cunoaștem în București pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Orar cabinet