Detalii pentru procedura de:

Proteze Dentare

Soluții Personalizate pentru Înlocuirea Dinților Pierduți

La cabinetul Dr. Grigori Vartolomei din București, oferim pacienților o gamă largă de soluții protetice pentru înlocuirea dinților pierduți. Protezele dentare joacă un rol crucial în restabilirea funcționalității masticatorii, pronunției și, nu în ultimul rând, a încrederii în sine.

Ce sunt protezele dentare?

Protezele dentare sunt dinți artificiali concepuți pentru a înlocui dinții naturali pierduți. Acestea pot fi totale sau parțiale, mobile sau fixe, și sunt realizate personalizat în laboratoare dentare specializate pentru a se potrivi perfect cu cavitatea bucală a fiecărui pacient.

Tipuri de proteze dentare

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Proteze dentare

Protezele dentare parțiale și totale

Proteza dentară totală este ideală pentru pacienții care au pierdut toți dinții naturali, în timp ce proteza dentară parțială este recomandată atunci când există încă dinți naturali sănătoși în cavitatea bucală. Protezele totale se bazează pe o adaptare precisă pe gingii, iar cele parțiale sunt susținute de dinții naturali prin diverse sisteme de prindere.

Proteze dentare

Avantajele și dezavantajele protezelor dentare

  • Protezele Dentare Mobile oferă avantajul igienizării ușoare, dar pot necesita ajustări periodice pentru a menține stabilitatea și confortul. Un dezavantaj este potențialul lor de a se mișca sau aluneca.
  • Protezele Dentare Fixe sunt apreciate pentru stabilitatea și confortul lor, oferind o experiență aproape identică cu cea a dinților naturali. Costul mai ridicat poate fi un dezavantaj pentru unele persoane.
  • Protezele Dentare Mobilizabile sau pe Implanturi combină beneficiile ambelor tipuri, oferind stabilitatea unei proteze fixe cu flexibilitatea unei proteze mobile.

Protezele Dentare Fixe pe Implanturi Aceste proteze oferă cea mai mare stabilitate și confort, fiind fixate direct pe implanturi dentare. Sunt o soluție ideală pentru pacienții care doresc o restaurare pe termen lung a funcției și esteticii dentare.

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei - Stomatolog în București

Programează-te

Dr. Grigori Vartolomei

Medic Stomatolog

Proteze dentare

Îngrijirea protezelor dentare

Indiferent de tipul de proteză ales, este esențial să urmați instrucțiunile de îngrijire oferite de medicul dentist. Igienizarea corectă și controalele regulate sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale și a longevității protezei.

STOMATOLOG ÎN BUCUREȘTI

Programează-te online chiar acum

Pentru a afla mai multe despre opțiunile de protezare dentară disponibile la Clinica Dr. Grigori Vartolomei în București, vă invităm să programați o consultație. 

Orar cabinet